Arad: Poșta Română va lansa noi servicii: schimb valutar, imobiliare, servicii financiare exclusive. Directorul Poștei, Mircea Tudosie: „banii se fac cu bani”

Poșta Română va lansa noi servicii pentru a se adapta pieței, a anunțat, vineri, la Arad, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, Mircea Tudosie.

„Este o parte dintr-un proiect de business pe care vi-l dezvălui în premieră, aici la Arad: este zona de case de schimb valutar în oficiile mari, este o zonă de imobiliare, este o zonă de servicii financiare exclusive și multe alte direcții non-poștale pe care capilaritatea rețelei noastre le poate maturiza și le poate transforma în profit. (…) Anul 2019 este un an al investițiilor. Investițiile trebuie făcute și apoi să-și arate profitabilitatea. Banii se fac cu bani. Considerăm că spre sfârșitul anului 2019, când o bună parte din investiții vor fi deja aprobate și unele chiar în teritoriu, în piață, în oficii, le veți putea vedea”, a declarat directorul general al Poștei Române, Mircea Tudosie.

Proiectul cuprinde, parțial, modele aplicate de poște naționale din alte țări.

Directorul general al Poștei Române, Mircea Tudosie, a participat, vineri, la Arad, la deschiderea primului oficiu poștal deschis într-un mall din municipiu, care va acoperi mai multe cartiere mari și serviciile de pașapoarte și permise auto.