Arad: Premiera „Artic”, despre supraviețuirea în pustiul înghețat, deschide luna mai la cinema ARTA din Arad

Un film despre supraviețuirea în pustiul înghețat este prima premieră care deschide luna mai la cinema ARTA, care aparține primăriei municipiului Arad.

 

Filmul, „ARTIC”, care este co-producție Islanda-Statele Unite ale Americii, în regia lui Joe Penna, a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes din 2018 și a intrat în circuitu cinematografic mondial în cursul acestui an.

„Arctic” este un thriller despre supraviețuire cu Mads Mikkelsen în cel mai bun rol al carierei sale! Lecție veridică de supraviețuire, Arctic reprezintă o abordare minimalistă a unei confruntări dintre om și natură, păstrând, însă, toate ingredientele necesare acestui gen de filme – vreme ostilă, neșansă, tensiune.

Naufragiat în pustietatea arctică, Overgård (Mads Mikkelsen) este pe punctul de a fi salvat după lungi așteptări. Însă, în urma unui tragic accident, ocazia salvării este pierdută. Bărbatul trebuie acum să decidă dacă își va aștepta sfârșitul în relativa siguranță a taberei în care se află, sau va încerca să se salveze pornind într-o cursă mortală prin necunoscutul înghețat.

Atenție, producția nu este recomandată copiilor sub 12 ani.

Producția e proiectată vineri cu începere de la ora 20.00.

Biletele pentru acest film pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Prețul unui bilet este: 12 lei preț întreg și 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari.

Sursa video: Bleecker Street Youtube