Arad: Președintele USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoș: „voi continua alături (…) de colegul, prietenul şi preşedintele meu, Dan Barna”

Președintele USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoș, spune că va continua alături de echipa actuală și de președintele formațiunii, Dan Barna.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Vlad Botoş a scris, joi, că, cităm, „oricât de înnorat, rece şi gri pare situaţia, oricâţi „oameni de bine” apar care ne cântă prohodul zilele acestea, noi vom continua munca pentru dreptul de a fi Fericiţi în România”.

„Salvarea României este un maraton, nu un sprint. Iar munca dă rezultate doar în ştafetă, nu individual. Eu unul voi continua alături de echipa USR, de colegii din Alianţa USR PLUS şi mai ales de colegul, prietenul şi preşedintele meu, Dan Barna”, a mai scris europarlamentarul Vlad Botoş.

USR-PLUS a înregistrat o scădere a rezultatului electoral în turul I al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Arad, faţă de alegerile europarlamentare. Astfel, dacă în luna mai a obţinut 19,26% din voturile arădenilor, în urma alegerilor din 10 noiembrie a obţinut 13,97% pentru candidatul Dan Barna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.