Arad: AUDIO Cei 70 de ani de relații diplomatice și de prietenie dintre România și China, marcați la Arad. Ambasadorul Chinei la București a salutat și felicitat manifestarea

Cei 70 de ani de relații diplomatice și prietenie dintre România și China au fost marcați la Arad, în cadrul celeide-a 5-a ediții a Simpozionului Internațional „Cultura și Civilizația Chineză. Dialoguri Româno-Chineze”.

Simpozionul a fost salutat și felicitat de către ambadadorul Republicii Populare China la București.
„Cea de-a 5-a ediție a Simpozionului Internațional „Cultura și Civilizația Chineză. Dialoguri Româno-Chineze”. O frumosă tradiție, de obicei noi suntem obișnuiți să lansăm cu surle și trâmbițe evenimente, să facem caz de existența lor și apoi să se stingă foarte rapid, iată noi am ajuns la edița a 5-a, o ediție care este dedicată împlinirii a 70 de ani de relații diplomatice și de prietenie dintre România și China. Simpozionul a avut 27 de autori, care au elaborat articole și studii pe mai multe teme diverse”, a declarat președintele Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze prof.univ.dr. Lizica Mihuț.
Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a președintelui Forumului Prieteniei și Colaborării Româno-Chineze prof.univ.dr. Lizica Mihuț.

Cu această ocazie, la sala Clio a Complexului Muzeal Arad s-a deschis expoziția de fotografie ”China, istorie și contemporaneitate”.

Sursa foto: Lizica Mihuț Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.