Arad: Președintele USR, Dan Barna, și Clotilde Armand, sâmbătă, la Arad

Președintele USR, Dan Barna este, sâmbătă, la Arad, unde va fi însoțit de candidații la alegerile europarlamentare Clotilde Armand și arădeanul Vlad Botoș.

În jurul orei 11, degelația USR merge pe bulevardul Revoluției, la cortul de la Ziridava, unde membrii Alianței vor strânge semnături. Urmează o deplasare spre platoul din fața Primăriei, unde vor fi făcute declarații de presă, cu începere de la ora 11:40.

După o întâlnire cu întreprinzători din Arad, Dan Barna va pleca la 13:30 în județ, unde va participa la o întâlnire cu simpatizanții USR, de la ora 16:00 la Buteni. Pe drum coloana va opri pentru scurt timp în orașele Sântana, Pâncota și Ineu. Va fi însoțit de președintele USR Arad și candidatul Alianței 2020 USR PLUS, Vlad Botoș.

Președinta USR Sector 1 și candidată a Alianței, Clotilde Armand, va participa la întâlnirea cu oamenii de afaceri, după care va participa la strângerea de semnături începând cu ora 13.30, pe traseul hotel Continental, bulevardul Revoluției, strada Mețianu, piața Catedralei. Ulterior, va avea loc o întâlnire cu arădenii la Casa Jelen, de la ora 15:00, unde sunt invitați toți cei care doresc să o cunoască și să îi pună întrebări.