Arad: Realitatea TV merge mai departe și trece pe PLUS. Cum poate fi văzută prima televiziune de știri din România în continuare

„Povestea Realitatea” merge mai depate. „Realitatea TV” a devenit „Realitatea Plus” și rămâne în prima linie.

Conform realitatea.net, prima televiziune de știri și-a luat rămas bun în seara de miercuri, 30 octombrie 2019, și a spus bun venit noii televiziuni „Realitatea Plus”.

Reporteri, realizatori, prezentatori, redactori, editori şi operatori și-au spus poveștile și au „scris” în direct ultimele minute de emisie a primei televiziuni de știri din România. Mesajul lor: „Rămânem aceiași. Rămânem în prima linie!”. „Împreună vom fi pe plus!” – motto-ul echipei Realitatea Plus.

„Realitatea TV” își continuă emisia pe „Realitatea Plus”, canal tv care se află deja în grilele mai multor operatori de cablu din România. În plus, abonații companiilor de cablu care nu au încă în grilă canalul „Realitatea Plus”, îl pot cere operatorului de cablu.

Emisia „Realitatea TV” prin „Realitatea Plus” poate fi urmărită pe internet, la adresa webtv.realitatea.net/live. De asemenea, în pagina realitatea.net găsiți și o fereastră cu emisia tv.