Arad: Rețea de traficanți de droguri, care acționa și în Arad, destructurată de către procurorii DIICOT

8 persoane din Arad, Bacău și Brașov sunt cercetate pentru trafic de droguri, în cadrul unei anchete coordonate decătre procurorii DIICOT Bacău.

ARADCU DROGURI DIICOT VI05IUL

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 5 iulie 2019

 

Anchetatorii au organizat un flagrant pe raza municipiului Oneşti, a două persoane care efectuau o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Cu această ocazie, asupra unui bărbat a fost găsită cantitatea de 100 grame cocaină şi un număr de 982 comprimate ecstasy (MDMA) cu diferite logo-uri, iar asupra unei alte persoane, suma de 8200 euro necesară efectuării tranzacţiei.

Conform DIICOT, entru destructurarea reţelei de trafic de droguri ce acţiona pe raza judeţelor Bacău şi Braşov au fost efectuate un număr de 8 percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au fost puse în executare un număr de 7 mandate de aducere cu această ocazie fiind depistate şi diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, faţă de un număr de 8 persoane de pe raza judeţelor Bacău, Arad si Braşov care comercializau cocaina cu preţul de 100 Euro gramul iar comprimatul ecstasy cu sume cuprinse între 50-80 lei.

Procurorii DIICOT continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto-video: DIICOT.ro