Arad: Șantierele pentru rețelele de apă și canalizare din municipiul Arad intră în conservare. Ce se întâmplă

Șantierele pentru rețelele de apă și canalizare din municipiul Arad intră în conservare, a anunțat, marți, Compania de Apă Arad, care efectuează investiția.

Acest lucru înseamnă că în această săptămână, în municipiu se execută lucrări de refacere provizorie a carosabilului pentru conservare pe timp de iarnă a lucrărilor executate până în acest moment.

În scopul minimalizării disconfortului, pentru lucrările la reţele de canalizare aflate în intersecţiile Bulevardului Revoluţiei cu străzile Crişan, Cloşca şi Mircea Stănescu, antreprenorul va executa lucrări de compactare şi umplere a tranşeelor în perioada 17.12.2019 – 19.12.2019, interval orar 10:00 – 16:00.

Aceleaşi lucrări de compactare şi de umplere se vor executa atât de-a lungul Bulevardului Revoluţiei, pe partea opusă Primăriei, cât şi pe Calea Aurel Vlaicu, tronsoane cuprinse între străzile Vasile Conta – Şcoalei şi Dâmboviţei – Făt Frumos (calea ferată).

Lucrările la reţeaua de apă de pe Calea Radnei vor fi completate în acelaşi regim, în această perioadă executându-se lucrări de refacere provizorie şi pe acest sector. Cu excepţia lucrărilor din intersecţii, care se desfăşoară conform programului menţionat mai sus, lucrările executate pe partea carosabilă, respectiv pe banda de parcare, cu afectarea primei benzi de circulaţie, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00.

Autoritățile cer conducătorilor auto să evite pe cât posibil parcarea autovehiculelor în zonele marcate, pentru a facilita executarea acestor lucrări într-un timp cât mai scurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.