Arad: Senatorul PSD Mihai Fifor, după rezultatul alegerilor prezidențiale: „numărul de voturi ne dă acea forță de a lupta pentru a câștiga alegerile locale și pe cele parlamentare” 

Senatorul PSD Arad, Mihai Fifor, care este și secretarul general al PSD la nivel național, a scris pe contul său de Facebook, duminică seara, după anuțarea rezultatelor exit-poll-urilor care arată preșdintele PSD Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezindențiale, că „lupta pentru țara noastră și pentru fiecare român nu se încheie astă seară, ci abia începe”. 

Imagine

Imagine

„Vă mulțumesc tuturor pentru munca depusă și pentru că ați ales astăzi să votați cu inima, să votați pentru români și pentru România. Lupta pentru țara noastră și pentru fiecare român nu se încheie astă seară, ci abia începe. Ați ales astăzi să înlocuiți ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. Suntem mai puternici decât am fost în 26 Mai pentru că ne-am recâștigat încrederea în noi, dar și pe cea a cetățenilor români care ne-au votat în 2016”, a mai scris Mihai Fifor.

„De ce este doar începutul luptei împotriva lui Iohannis si a celui care a recunoscut la Zagreb că a dărâmat un guvern al României pentru interese externe ? Pentru că am toată convingerea că acest lucru, dar și numărul de voturi de astăzi ne dă acea forță de a lupta împreună pentru a câștiga alegerile locale și pe cele parlamentare”, continuă Mhai Fifor.

„Mulțumesc echipei minunate care ne-a fost alături, mulțumim tuturor celor care ne-au însotit de-a lungul acestor luni, colegilor care au crezut și cred în continuare într-o Românie unită, cetățenilor care ne-au primit cu drag în sufletele lor”, și-a încheiat Mihai Fifor mesajul.

Vă mulțumesc tuturor pentru munca depusă și pentru că ați ales astăzi să votați cu inima, să votați pentru români și…

Publicată de Fifor Mihai pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Sursa foto: Mihai Fifor Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.