Arad: Traficanți de droguri, arestați în județul Arad. Au vândut 1 kg de cannabis unor agenți sub acoperire, la un preț special

1 kg de cannabis a fost confiscat, în județul Arad, decătre procurorii DIICOT și polițiștii de la crimă organizată, 2 bărbați fiind arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Cei 2 au fost prinși în flagrant când vindeau drogurile unor agenți sub acoperire.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Arad, Claudiua Iuga, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict, la data de 15 martie a.c., un bărbat, de 39 de ani, din Zărand, care, împreună cu un bărbat, de 56 de ani, din localitatea Sintea, ar fi comercializat cannabis pe raza localității Zărand.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele celor doi, a fost descoperit un kilogram de cannabis, provenit din Spania, în vederea comercializării.

Conform unor informații, unul dintre bărbații arestați a adus drogurile în țară în timp ce călătorea ca pasager într-un autocar, iar celălalt bărbat a intermediat tranzacția.

În vreme ce prețul de pe piața en detail este de 50 lei gramul de cannabis, fiind cantitate mai mare, traficanții căzuseră de acord să vândă kilogramul de cannabis cu 33 lei gramul.

Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.