Arad: Transport agabaritic pe ruta Nădlac 2-Vladimirescu, pe autostrada vestului și DN7

Un transport agabaritic va avea loc sâmbătă și duminică, a anunțat, vineri, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

 
Conform DRDP Timișoara, „în perioada 28.12.2019 – 29.12.2019, se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul: NĂDLAC 2 PTF (județul Arad) – A1 – A11 – DN7 – VLADIMIRESCU (județul Arad). Lățimea maximă a vehiculului este 3,60 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că, în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”.
 
Vehiculul transportă o structură metalică.
 
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Mai multe informații

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.