Arad: Un bărbat de 82 de ani a ajuns la spital, după ce a căzut dintr-un tramvai care ar fi fost în mișcare, în centrul Aradului. Poliția a început cercetările

Un bărbat de 82 de ani din Arad a fost rănit, luni, dupăce a căzut dintr-un tramvai din municipiul Arad. Martorii susțin că tramvaiul ar fi pornit cu ușile deschise. Atât Compania de Transport Public, cât și poliția au început cercetări în acest caz.

Incidentul a avut loc în Piața Romană din centrul municipiului Arad. Soția pensionarului și alți martori susțin că tramvaiul s-ar fi pus în mișcare cu uşile deschise.

Martorii au sunat la 112, iar victima a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Bărbatul a ajuns la spital conştient, dar acuză dureri în zona umărului, așa că este supus mai multor investigaţii medicale. Medicii suspectează că pensionarul are o fractură de humerus, urmând ca tomografia să confirme sau să infirme acest diagnostic.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Arad au precizat că incidentul este cercetat la nivelul companiei, urmând să se stabilească dacă vatmanul a pornit de pe loc cu uşile deschise, aşa cum susţin unii călători, sau incidentul a avut loc la îmbarcarea în mijlocu de transport.

Polițiștii au început deja cercertările, iar vatmanul riscă să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.