Arad: Un cunoscut primar PSD: cred că actualul prim-ministru nu are capacitatea de a salva imaginea şi aşa şifonată a PSD (…) şi pentru funcţia de prim-ministru ar putea fi găsite soluţii mult mai bune

Un cunoscut primar PSD din judeţul Arad consideră că premierul Viorica Dăncilă nu ar fi potrivită pentru a prealua funcţia de preşedinte al PSD, în cazul în care Liviu Dragnea va pleca de la conducerea partidului.

Primarul comunei Săvârşin, Ioan Vodicean, spune căm ce se întâmplă în aceste zile în PSD începuse să îi dea speranţă, dar când şi-a schimbat părerea, când a văzut cine este salvatorul propus.

„Nu văd acesstă soluţie ca pe una viabilă, nici măcar până în primăvară, aşa cum a fost ea propsusă, pentru că se spune în comunicatele care au apărut în mijloacele de comunicare, în media, că se doreşte, şi bineînţeles, că este momentul să se facă acest lucru, să se îmbunătăţească imaginea în exterior în primul rând a PSD-ului. Ori cred că actualul prim-ministru nu are capacitatea de a salva imaginea şi aşa şifonată a PSD. Sunt suficienţi oameni cu capacitate, cu expertiză, care pot să facă acest lucru. Să nu îmi cereţi să dau nume, pentru că nu aş vrea să fac, însă cred că s-ar putea găsi soluţii suficiente, pentru că este un partid mare, este un partid cu oameni care, din păcate, majoritatea dintre ei care aveau ceva de spus au fost ţinuţi de-o parte sau daţi la o parte”, a declarat primarul comunei Săvârşin, Ioan Vodicean.

Referindu-se la propunerea ca Viorica Dăncilă să preia conducerea PSD, Ioan Vodicean mai spune că „este drept că oricărui păpuşar îi este indispensabilă o marionetă”.

Ioan Vodicean consideră că dacă tot se facă schimbări în PSD, atunci ar fi momentul pentru un alt premier.

„Părerea mea este că dacă se vrea întradevăr să se schimbe ceva, şi deschid ghilimele aici, „imagoligic”, aşa cum spunea cineva, cred că ar putea fi găsite soluţii mult mai bune pentru această funcţie, care să facă mult mai mult bine”, a mai declarat primarul comunei Săvârşin, Ioan Vodicean.

Ioan Vodicean este primarul PSD al comunei Săvârşin de 3 mandate.

Pe de altă parte, separat de aceste declaraţii, Ioan Vodicean a mai spus că „începuse să îmi dea speranță inițiativa dar când am văzut pe cine văd ei salvatorul „imagologic” al partidului,  m-am desumflat puțin. Adică pe madame „Veorica”. E drept că  oricărui păpușar îi este indispensabilă o marionetă dar, am citit apoi că se dorește recâștigarea încrederii internaționale.  Păi așa „ma cherie” ?”

Într-o postare pe contul de facebook al PSD Arad se arată că organizaţia judeţeană susţine actuala conducere a partidului, guvernul şi prşedintele ales legitim decătre toţi membri. Totuşi de la această postare, a apărut informaţia că ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, care este senator de Arad, s-ar fi alăturat celor care cer demisia lui Liviu Dragnea.