Arad: VIDEO Campion mondial de tango argentinian, cu spectacolul „Tango Pasión”, la Arad

Un campion mondialde tango argentinian vine la Arad pentru a participa la spectacolul „Tango Pasión”, care reunește maeștri din Ungaria, Cluj, Timișoara și Arad, au anunțat Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură, care sunt partenerii evenimentului.

Imagine

 

Invitații speciali sunt László Budai, campion mondial la tango argentinian și partenera lui, Andrea Pirity din Budapesta.

Alături de ei vor fi Horia Călin Pop și Ioana Lascu (Cluj), Andrei Groza și Ramona Iovănescu (Timiș), Béla Barabás și Kata Hudry (Budapesta) și Dávid Murvai din Arad care va dansa alături de Mária Glotz (Budapesta).

Fermecătoarele melodii ale tangoului vor fi interpretate live de orchestra Tango Harmony din Budapesta.

Spectacolul de tango argentinian „Tango Pasión“ are loc vineri, 22 noiembrie 2019, la Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad, cu începere de la ora 19. Intrarea va fi liberă.

Spectacolul „Tango Pasión“ este organizat de Asociația Mil Pasos din Arad în cadrul proiectului „Tango Pasión – spectacol de dans în Arad“, finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad prin programul „Proiecte culturale“, sesiunea a II-a.

Sursa foto: https://www.facebook.com/laszloyandrea.tango/

Sursa video: Tango Harmony Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.