Arad: VIDEO PNL a sărbătorit în centrul Aradului rezultatele obținute de către președintele Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezindențiale

Mai mulți membri și simpatizanți PNL au sărbărit, duminică seara, în centrul Aradului rezultatul pe care președintele în funcție Klaus Iohannis l-a obținut în primul tur al alegerilor pentru funcția de președinte al României.

 
 
Din imaginile postate chiar pe contul de Facebook al PNL Arad se vede cum mai multe persoane au făcut ture cu mașinile pe Bulevardul Revoluției din centrul municipiului Arad. Persoanele din mașini au claxonat și au afișat pancarde cu însemnele PNL Arad și au scandat „Iohannis, Iohannis, Iohannis”, „Iohannis Președinte”, „Jos PSD”, „Victorie”, „România înainte”, „Mulțumim pentru voturi” și „Mulțumim”.
 
În cele din urmă, mașinile s-au oprit chiar în fața Palatului Administrativ.
 
Primele rezultate ale sondajelor realizate la ieșirea de la urne îl plasează pe președintele în funcție, Klaus Iohannis, pe locul 1, urmat decătre candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu care cel mai probabil va intra în turul 2.

Sursa foto-video: PNL Arad Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.