Arad: Ziua Națională a României, marcată la cinematograful ARTA, care aparține Primăriei Municipiului Arad, cu 3 dintre cele mai așteptate filme românești ale anului

Ziua Națională a României este marcată, la cinematograful ARTA, care aparține Primăriei Municipiului Arad, cu 3 dintre cele mai așteptate filme românești ale anului.

Vineri, 30 noiembrie, cu începere de la ora 20, veți putea vedea filmul documentar „Dacii Liberi”, care a fost unul dintre cele mai populare filme proiectate anul acesta la TIFF, precum și la festivalurile Ceau Cinema! sau Anonimul.
La cererea publicului, două dintre cele mai populare filme românești ale anului vor fi prezentate în cadrul unor proiecții speciale, duminică, pe data de 2 decembrie.
Pelicula ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, care surprinde în ipostaze fascinante frumuseţea mediului natural, încă nealterat, din ţara noastră, va putea fi văzută cu începere de la ora 18.
Cel mai așteptat film românesc al anului, MOROMEȚII 2, care reprezintă continuarea mult-aşteptată a ecranizării din 1988, va putea fi văzut cu începere de la ora 20.