Arad: AUDIO FOTO VIDEO 2 bărbați răniți, după ce un șofer de 19 ani nu a acordat prioritate

Doi bărbați au fost răniți, vineri, într-un grav accident provocat de un tânăr aflat la volanul unei mașini (marca BMW) nu a acordat prioritate când a ieșit dintr-o parcare și a intart pe drumul principal.

Imagine

Imagine

Imagine

ARADCU 00 ACCIDENT ISU ARAD VI13DEC

ARADCU AUDIO FOTO VIDEO 2 bărbați răniți, după ce un șofer de 19 ani nu a acordat prioritateDoi bărbați au fost răniți, vineri, într-un grav accident provocat de un tânăr aflat la volanul unei mașini (marca BMW) nu a acordat prioritate când a ieșit dintr-o parcare și a intart pe drumul principal.Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, "sunt 2 victime, dintre care 1 încarcerată. Intervine Detașamentul Arad cu 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj SMURD cu sprijin 1 echipaj SAJ". "Cele 2 victime sunt barbați, aceștia au fost preluați unul de SAJ, celălalt de SMURD", a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Publicată de Realitatea De Arad pe Vineri, 13 decembrie 2019

Accidentul a avut loc pe drumul județean 709B, care leagă municipiul Arad de orașul Curtici. Tânărul spune că nu ar fi văzut mașina pe drumul principal.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, paramedici SMURD și pompieri.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „sunt 2 victime, dintre care 1 încarcerată. Intervine Detașamentul Arad cu 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj SMURD cu sprijin 1 echipaj SAJ”.

„Cele 2 victime sunt barbați, aceștia au fost preluați unul de SAJ, celălalt de SMURD”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Impactul a fost deoseibit de puternic, iar mașinile au fost serios avariate… mașiina care a provocat accidentul a ajuns în șanț, iar mașina cealaltă a fost întoarsă la 180 de grade.

Conform purtătorului decuvânt al Poliției Arad, Claudia Iuga, „din primele cercetări la fața locului a reieșit că un tânăr de 19 ani, din Curtici, a condus un autoturism pe o proprietate alăturată drumului public și la intersecția cu D.J. 709/B km 4, si nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 ani, din Arad, care se deplasa pe sensul de mers dinspre Curtici-Arad, intrând în coliziune cu acesta.

Ca urmare a impactului a rezultat rănirea ușoară tânărului și rănirea gravă a celuilalt conducător auto.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.