Autostrada Nădlac-Arad-Timişoara a intrat în reparaţii ample

Autostrada Nădlac-Arad-Timişoara a intrat în reparaţii ample, începute în apropierea graniţei. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că drumarii de la PORR au demarat lucrări complexe de reparaţii, cu decaparea asfaltului afectat şi turnarea unor noi straturi de bitum. În urmă cu două săptămâni de zile, drumarii au plombat provizoriu gropile, dar plombele au rezistat doar câteva zile. Încă de atunci, reprezentanţii DRDP anunţau că, la începutul lunii septembrie, va începe punerea în ordine a drumurilor naționale și a autostrăzii pentru sezonul rece.

 DRDP Timişoara anunţă demararea unor lucrări complexe de reparaţii, care vor fi realizate de la Nădlac şi până în zona nodului rutier de la Remetea Mare. În aceste condiţii, şoferii care circulă pe şoseaua de mare viteză sunt sfătuiţi să respecte indicatoarele provizorii montate în zonele în care se efectuează lucrări, să reducă viteza de deplasare şi să circule cu mare atenţie în acele zone, conform aradon.ro

Deşi nu poate fi înaintat un termen clar, reparaţiile pe toată lungimea de la Nădlac şi până la Remetea Mare ar putea să dureze până la o lună de zile.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.