Bărbat din Arad, împușcat de polițiști după ce le-a agresat o colegă și i-a atacat

Un bărbat din Arad a fost împușcat în picior de către polițiști, după ce acesta a atacat forțele de ordine care au intervenit pentru a aplana un scandal în familie, anunță IPJ Arad.

Polițiștii au intervenit la o sesizare privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, victima fiind o polițistă din cadrul IPJ Arad. La fața locului polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care se manifesta agresiv, iar la un moment dat, acesta a lovit autospeciala de poliție, anunță IPJ Arad.

Individul a fost somat de polițiști să înceteze, fiind folosit spray-ul iritant lacrimogen, dar pentru că acesta nu s-a conformat, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul nu s-a conformat nici de această dată, încercând să-l atace pe polițist, motiv pentru care acesta a executat un foc în direcția sa, glonțul rănindu-l la nivelul unui membru inferior. Individului i se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele date a rezultat faptul că intre cei doi soți au mai avut loc certuri, dar nu au fost sesizate poliției.Pe numele bărbatului au fost întocmite mai multe dosare penale în trecut pentru săvârșirea unor infracțiuni cu violență (7 dosare penale față de părinții săi și față de fosta soție), acesta a fost deținător legal de arme, dar i-au fost retrase în urma săvârșirii acestor infracțiuni.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.