Braconier prins după o urmărire pe câmp

Polițiștii Serviciului Arme, Explozibili, Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției 10 Rurală Gurahonț au efectuat la data de 04 februarie a.c., o acțiune pe linia combaterii braconajului cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, pe fondurile de vânătoare din zona comunelor Gurahonț si Brazii din județul Arad.

 În urma activității desfășurate a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din localitatea Secaș, județul Arad, care conducea un autoturism pe DJ708. Bărbatul nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea cu viteză înspre un drum agricol din zonă, după aproximativ 200 de m autoturismul părăsind partea carosabilă și împotmolindu-se în noroi.

Polițiltii l-au prins până la urmă și au descoperit că avea o armă de vânătoare. 

În urma verificărilor a reieșit că acesta nu deține autorizație de vânătoare eliberată pe numele lui de către administratorii fondurilor de vânătoare și nici autorizație de transport pentru arma deținută, precum și, niciun fel de autorizație pentru utilizarea armamentului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.