Ce flori NU ar trebui să oferi niciodată de 8 Martie. Pot semnifica gelozie, trădare sau chiar despărțire!

Femeile din întreaga lume se bucură de ziua de 8 Martie, o zi specială și plină de încărcătură emoțională pentru doamne și domnișoare. În această frumoasă zi, cu siguranță orice femeie primește măcar o floare. Iar dacă nu, nu-i problemă! Ar trebui să fie fericită oricum! 

Cu ocazia acestei zile, bărbații de pretutindeni prețuiesc femeile importante din viața lor și sunt pregătiți să le surprindă cu cele mai frumoase gesturi.

Florile reprezintă cea mai bună alegere atunci când vrei să impresionezi o femeie sau să-i demonstrezi aprecierea și mulțumirea ta. Totuși, atunci când vine vorba despre tipul de flori pe care vrei să le oferi, trebuie să știi că există flori care nu pot fi oferite femeilor, mai ales într-o zi atât de specială, așa cum este 8 Martie!

Florile pe care să nu i le oferi niciodată unei femei, de 8 Martie

Florile au fost dintotdeauna preferatele femeilor. Iubirea se demonstrează prin gesturi mici, însă pline de însemnătate.

Ziua de 8 Martie este ziua în care oferi flori femeilor speciale din viața ta. În acest caz, specialiștii vin cu o serie de recomandări privind florile pe care să nu le oferi drept cadou.

Florăresele nu vor recomanda niciodată florile sau buchetele de flori artificiale, ele fiind total nepotrivite pentru un dar cu ocazia zilei de 8 Martie. Mai mult, acestea au fost asociate, întotdeauna, cu înmormântările. 

Poți opta, însă, pentru un buchet de flori naturale, cât mai frumoase, și așa vei ști cu siguranță că ai făcut alegerea corectă. Evită, totuși, firele de lalea, zambilă sau frezie. Majoritatea dintre ele sunt colorate artificial, iar întrebuințarea lor este mai mult pentru evenimentele tematice.

Nu oferi unei femei lalele galbene. Această culoare reprezintă sentimentul geloziei, al trădării. De asemenea, un buchet galben de lalele poate transmite ideea de despărțire, de sfârșit.

Garoafele sunt asociate, de asemenea, cu florile cumpărate pentru a fi duse la înmormântări. Așadar, nu te gândi să impresionezi femeile speciale din viața ta cu un buchet de garoafe.

Ce flori ar trebui să oferi, de fapt, de 8 Martie – Ziua Femeii

Iubitei, soției, mamei sau altor femei importante din viața ta trebuie să le oferi orhidee. De asemenea, și anemonele sau crinii sunt o variantă potrivită.

În cazul femeilor mai tinere, poți opta pentru trandafiri sau narcise. Soția o poți surprinde cu un buchet de trandafiri, florile cele mai apreciate de femei.

Sursă text: Click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.