Cei patru suspecţi în cazul jafului din Chişineu-Criş – reţinuţi; pistolul folosit era de jucărie

Toţi cei patru suspecţi în cazul jafului comis la o sală de jocuri de noroc din oraşul Chişineu-Criş au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a anunţat, luni după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, sub supravegherea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, au fost identificaţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 39 de ani, din judeţele Arad şi Timiş, care, în baza probatoriului administrat, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării de măsuri preventive”, a transmis IPJ Arad.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au precizat, pentru AGERPRES, că atacatorii s-au folosit în timpul jafului de un pistol de jucărie, cu bile, care imita un pistol adevărat.

Conform sursei citate, trei dintre atacatori sunt din judeţul Arad, iar unul este din Vaslui şi locuia fără forme legale în Timiş, de unde a şi fost adus luni.

Suma de bani furată în timpul jafului nu a fost recuperată până la acest moment.

Doi bărbaţi cu cagule au jefuit o sală de jocuri de noroc din oraşul arădean Chişineu-Criş, duminică, sub ameninţarea unui obiect ce părea a fi un pistol, conform imaginilor înregistrate de sistemul de supraveghere şi declaraţiilor martorilor, suspecţii fugind cu suma de 7.500 de lei.

„Poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei săli de jocuri de noroc din localitate, două persoane de sex masculin, cu cagule, ar fi ameninţat casierul cu un obiect ce părea a fi un pistol, iar ulterior au sustras suma de aproximativ 7.500 de lei, plecând într-o direcţie necunoscută. A fost constituită o echipă operativă, care efectuează cercetări, în vederea identificării şi depistării autorilor”, informase, luni dimineaţă, IPJ Arad.

Surse din rândul anchetatorilor declaraseră, pentru AGERPRES, că jaful a durat un minut, iar suspecţii i-au ameninţat pe angajaţii sălii de jocuri, în timp ce câţiva clienţi au fost forţaţi să stea în genunchi cu mâinile ridicate. În acest timp, unul dintre agresori a scos banii din casa de marcat şi i-a pus într-un rucsac, după care cei doi au fugit.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.