CET Hidrocarburi Arad începe probele în reţelele de termoficare

CET Hidrocarburi Arad anunţă că de luni începe probele de etanşeitate în reţelele de termoficare.

“Rugăm asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţii economici care au intervenit la instalaţiile de încălzire să-şi finalizeze lucrările, pentru evitarea problemelor de orice natură cauzate de operaţiunile de verificare ce urmează a se efectua până la pornirea încălzirii. În cazul în care se constată neetanşeităţi (scurgeri de apă la instalaţia interioară), asociaţiile de proprietari/locatari şi agenţii economici se pot adresa Dispeceratului de termoficare al CET Hidrocarburi, la telefon 0257/231367, 0357/412244, acesta având program permanent”, transmiteoperatorul care alimentează cu energie termică municipiul Arad.

Reprezentanţii CET Hidrocarburi au precizat că au fost semnate contractele pentru furnizarea gazului natural necesar producerii agentului termic în sezonul rece, iar preţul gigacaloriei nu a fost modificat faţă de anul trecut.
De la 1 decembrie 2021, populaţia plăteşte un preţ de 398 de lei pe gigacalorie, cu 40% mai mult faţă de 2020 (280 lei/gigacalorie), după ce consilierii locali au aprobat majorarea preţului energiei termice.

ANRE a avizat pentru operatorul din Arad un preţ pentru producere, transport şi distribuţie a energiei termice de 1.156,06 lei (TVA inclus), diferenţa de 758,06 lei fiind acoperită din subvenţii.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.