Concert coral în Parcul Mihai Eminescu

Primăria Municipiului Arad și Filarmonica Arad pregătesc o nouă seară muzicală în Parcul Mihai Eminescu, “La băncuțe”. Vineri, 16 iulie 2021, cu începere de la ora 20.00 publicului meloman i se propune un recital al grupului coral format din soprana Lucia Aioanei, tenorul Ioan Moțiu și baritonul David Buzgău. Soliștii vor fi acompaniați la pian de Sorin Dogariu. Sub bagheta dirijorală a lui Daniel Rădoiaș, programul de vineri seara va include piese de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet și Gaetano Donizetti.

O zi mai târziu, în parcul Mihai Eminescu, tot de la ora 20.00, trio-ul instrumental corzi al Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi” va susține un recital în aer liber.

 

Seria evenimentelor speciale de “La băncuțe” va continua și săptămânile următoare.  Mai exact, seara zilei de sâmbătă, 31 iulie 2021, va fi rezervată trupei de teatru a Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi“ pregătită de actorul Zoltan Lovas și regizorul Nicolae Mihai Brânzeu. Elevii clasei de actorie se gândesc să vă propună un spectacol de teatru interactiv. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.