Crimă odioasă în Arad. Trei tineri, acuzaţi că au ucis şi tâlhărit un bătrân

O crimă odioasă a avut loc în județul Arad. Doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, sunt acuzaţi că au ucis în bătaie un bătrân, după ce acesta i-a surprins în timp ce încercau să-i jefuiască apartamentul.„În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11 iulie 2022, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin (numitul G.S.), în vârstă de 87 de ani care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul capului, membrelor şi toracelui, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase două telefoane mobile şi sume de bani”, se arată miercuri, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 10 spre 11 iulie cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei, despre care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri şi au pătruns în apartamentul acesteia, prin escaladarea geamului de la baie.

„După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit,i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras 2 telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 lei”, se mai arată în comunicatul menţionat.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.