Culturi de canabis, descoperite în județul Arad

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat șase percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

 

Din cercetări, a reieșit că bărbații ar fi cultivat plante de cannabis, în spații special amenajate. În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 230 de plante de cannabis, 802 grame de cannabis uscat, 700 de lei, ustensile destinate culturilor indoor de cannabis, cum ar fi saci cu îngrășăminte, bidoane cu fertilizatoare, lămpi pentru căldură, ventilatoare, transformatoare, tubulatură, dar și râșnițe și cântare. Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, emise pe numele bănuiților, care au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad, pentru audieri, urmând a fi prezentați în fața magistraților. 

Cercetările sunt continuate pentru trafic de droguri de risc și pentru stabilirea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 6 de Poliție Rurală Beliu – I.P.J. Arad, precum și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad. 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.