Curățenie stradală în Arad, unde să nu parcați

Primăria Municipiului Arad, împreună cu operatorul de salubrizare stradală, desfășoară o nouă acțiune de curățenie stradală. De această dată este vorba despre Calea Aurel Vlaicu, artera stația Electrometal (Lebăda) – P-ța Fortuna – sens giratoriu Galleria și retur. 

Printre activitățile specifice se numără curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, precum și spălarea manuală (din furtun) și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

În vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a acestei acțiuni, avem rugămintea să ne sprijiniți, iar în data de 26 iulie 2022 (marți), între orele 18.00-05.00, să nu parcați autovehiculele pe toată lungimea arterei vizate de lucrările de salubrizare mecanizată.
 
Autovehiculele locuitorilor din blocurile din zona vizată pot fi lăsate peste noapte în parcările Kaufland și Lidl de pe Calea Aurel Vlaicu.
 
În cazul în care activitatea operatorului de salubrizare va fi îngreunată de autovehicule parcate, se va proceda la ridicarea acestora și mutarea lor până la finalizarea operațiunii de curățare a amplasamentului. Atragem atenția în mod special asupra faptului că detergenții utilizați la salubrizarea mecanizată ar putea afecta caroseria autoturismelor. 
 
Pentru buna desfășurare a acestei activități, vor participa reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad, ai S.C. Recons S.A. și ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Arad.
 
 

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.