Drifturi pe Fast-parkul din zona străzii Luceafărului

În urma sesizării locuitorilor din cartierul Alfa, un echipaj al poliției locale a constatat că, la etajul fast-parkului din arealul străzii Luceafărului, un tânăr făcea derapaje controlate (drifturi) la volanul unui autoturism marca Dacia Logan de culoare albastrã.
 
Polițiștii locali au intervenit, identificându-l pe numitul M.D.E., de 19 ani, cu domiciliul în Arad, care a considerat parcarea publică loc de distracție și activități periculoase, provocând disconfort fonic și afectând siguranța cetățenilor din zonă.
La sosirea echipajului de poliție, spiritele erau deja încinse, conflictul între susținătorii contravenientului și locuitorii prezenți, fiind în plină desfășurare. Tânărul a fost predat Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Arad, în jurul orei 22:20, timp în care s-a și aplanat situația conflictuală generată.
 
În mod regretabil, manifestări similare au fost sesizate și în alte seri, ceea ce a sporit vigilența patrulelor de polițiști locali care și-au intensificat prezența în zonă.
 
Apelăm la spiritul civic al locuitorilor municipiului Arad, reamintind faptul că Fast-parkurile construite sunt componente ale unui obiectiv de investiții complex (Regenerare urbană în cartiere), realizat prin efortul locuitorilor și al administrației publice locale. Aceste construcții pot avea exclusiv destinația de parcări rezidențiale, aflându-se în grija societății RECONS, care administrează sistemul de parcări al orașului.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.