Dus la spital după ce a făcut gesturi obscene pe stradă și a atacat o femeie

Într-o sesizare la Dispeceratul Poliției Locale o doamnă reclama faptul cã în zona comercială a Ștrandului Neptun, o persoană de sex masculin făcea gesturi obscene în spațiul public.
 
Patrula de polițiști locali s-a deplasat la locația indicată constatând că este vorba de L.R., 56 de ani, din Hunedoara, care, nu era la prima abatere pe ziua de ieri.
 
Cu aproximativ trei ore înainte, același ”personaj” își petrecea ziua de duminică, la amiază, în zona Pieței Drapelului, unde, în spatele gheretei de bilete din stația de autobuz făcea aceleași gesturi obscene în fața trecătorilor, după ce, în prealabil agresase o doamnă de 82 de ani, încercând să-i sustragă poșeta și trântind-o la pământ.
 
Polițiștii locali au legitimat toate persoanele de față, apelând serviciul de urgențe 112, la locul indicat prezentându-se un echipaj de la Jandarmeria Română, care l-a preluat pe făptaș și l-a transportat la sediu, în vederea întocmirii actelor premergătoare efectuării cercetărilor pentru tentativă de furt.
 
Din cauza săvârșirii în public de acte obscene, acesta a fost amendat cu 1.000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
 
Pentru recidiva lui în decurs de 24 de ore, a fost solicitată Ambulanța și, sub escorta Poliției Locale, bărbatul a fost transportat pentru triaj la Unitatea de Primiri Urgențe și apoi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.