Eleva bătăușă din Arad și tatăl ei, reținuți. Minoră bătură cu bestialitate – imagini filmate de bărbat

Eleva bătăușă din Arad și tatăl ei vitreg care a filmat întreaga scenă au fost reținuți pentru 24 de ore. Adolescenta de 17 ani este acuzată de lovire și alte violente, în timp ce tatăl ei se află în arestul poliției pentru instigarea la violență. Cei doi vor fi prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Vă reamintim că o elevă a fost bătută cu pumnii și picioarele, iar întreaga încăierare a fost filmată chiar de tatăl agresoarei care nu doar că nu a intervenit, dar și-a instigat fiica să lovească și mai tare. Imaginile și informațiile care urmează va pot afecta emoțional. 

Imaginile șocante au fost filmate chiar de către tatăl agresoarei. Filmulețul a fost apoi publicat de individ pe rețelele sociale, ca mai apoi să fie distribuit de fata bătăușă pentru a se lăuda prietenilor și colegilor.

Tânăra este lovită crunt, dată cu capul de o sobă în mod repetat și apoi trântită la pământ. Deși victima implora de mai multe ori sa fie lăsată în pace, cealaltă adolescentă continuă să o lovească. 

Lucrurile nu s-au terminat aici. La câteva zile după, o colegă a agresoarei, care a văzut imaginile șocante pe internet, a tras-o la răspundere pentru ieșirea violentă pe care a avut-o și ar fi lovit-o în cap. Fata a sunat la 112 iar cele două au fost duse la secție. Așa au aflat autoritățile, care au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, de clipul inițial.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.