Eveniment tragic pe autostradă după ce o automacara a luat foc

Inițial, pompierii au fost chemați să stingă focul izbucnit pe A1:

„Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu al unui autoutilitare, pe A1 km 539 pe sensul de mers, dinspre Timișoara spre Arad 

La locul evenimentului au fost alocate de urgență, un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD. 

In momentul sosirii forțelor de interventie,  a fost găsit și o victima in stare de inconștientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat in sprijin și un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate victima a fost declarată decedata de către medicul echipajului SAJ. 

Incendiul care se manifesta la cabina autoutilitare, a fost lichidat in aproximatv 5 minute de la ajungerea forțelor de interventie. 

Militarii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției”, au declarat reprezentanții ISU Arad.

Ulterior, s-a stabilit că victima este un bărbat de de 51 de ani, din jud. Vâlcea, care ar fi încercat să stingă focul izbucnit la partea din spate a macaralei de mare tonaj, aflându-se pe banda 1 de circulație, unde ar fi fost acroșat de un ansamblu rutier condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 60 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.