FCSB, victorie cu Dinamo pe arena din ”Ștefan cel Mare”

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, cu 3-0, duminică seară, în etapa a 23-a a Ligii I. Partida s-a disputat pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 2. Mijloașul a marcat din afara careului cu piciorul drept. A fost al șaselea gol marcat de Octavian Popescu în acest sezon de Liga 1.

Octavian Popescu a încercat o nouă execuție spectaculoasă, în minutul 7, dar nu a nimerit spațiul porții. Dinamo a replicat două minute mai târziu. Ehmann l-a pus la încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap.

VEZI VIDEO pe realitateasportiva.net

În minutul 22, Radunovic a centrat în fața porții, Patriche a respins. Gazdele au evoluat în inferioritate numierică, din minutul 36. Răuță a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. În finalul primei reprize, Ivanov s-a accidentat grav după o ciocnire cu Olaru. Dinamo a căutat golul de 1-1, iar în minutul 59 Cosmin Matei l-a pus la încercare pe portarul oaspeților.

În minutul 78, Ianis Stoica a înscris cu un șut expediat de la marginea careului. Mingea a lovit mai întâi bara și apoi a intrat în poartă.

Oaidă a stabilit scorul final cu o lovitură de cap, în minutul 82. Centrarea i-a aparținut lui Florinel Coman. În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul secund în Liga 1, 51 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 15, cu 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.