Horoscop de weekend: 25-27 august. Tot felul de emoții răbufnesc în aceste zile – 3 zodii sunt puse la încercare

Horoscop de weekend: 25-27 august 2023. Mai multe zodii sunt puse la încercare de emoții de tot felul odată cu mișcarea lui Marte. Răbdarea le rezolvă pe toate, este sfatul principal al astrelor.

Horoscop weekend 25-27 august 2023. Pasionalul Marte se îndreaptă spre Balanță și anumite relații devi foarte importante.
 
Horoscop weekend. Iată horoscopul de weekend 25-27 august 2023, scăldat de influențe astrale majore. Sfârșitul de săptămâna se află sub semnul pasionalei planete Marte. După trigonul pe care îl face cu transformatorul Pluto, de joi, Marte se îndreaptă, ușor-ușor, spre Balanță, unde va ajunge duminică, 27 august. scopul principal în acest moment este o relație foarte importantă.
 
Iată horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influențe astrale:
 
 
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
 
Este ușor pentru ține să te lași prins într-o fantezie romantică. Poate fi suficient un singur mesaj plin de farmec că să te entuziasmezi despre ce poate urmă. O conversație aprinsă îți poate arată că te-ai implicat prea mult și că așteptările tale pot depăși ceea ce altcineva este dispus să dea. Nu te lasă cuprins de dezamăgiri ci mai degrabă ajustează-ți relația. Reglează-ți energia de a fi de la egal la egal și spune ceea ce doreșți într-o manieră specifică unui adult, fără să te milogeșți de nimeni.
 
 
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
 
Dacă discuți aspecte ce țin de casă și de familie poate să fie extrem de vindecător atunci când te conectezi de la inima la inima, privindu-va în ochi, dar și super frustrant atunci când eviți să te priveșți în ochi cu altcineva. Recomandarea este să fii mulțumit cu satisfacții mai mici în loc să te aștepți că altă persoană să fie total implicată și de acord cu toate ideile și planurile tale. Este frustrant să întâmpini opoziție atunci când tu crezi că acționezi pentru cel mai bun interes pentru toți cei implicați, însă în echipa trebuie să asculți și punctul de vedere al celuilalt. Dacă este nevoie, folosește-ți autoritatea într-o situație și ia o decizie fără să tot ceri aprobarea celuilalt.
 
 
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
 
Când unii oameni se căsătoresc, au alături doar câțiva apropiați deși mulți s-ar aștepta să aibă zeci sau sute de cunoștințe. Ceea ce te aștepți poate să nu fie ce e mai bine pentru ține sau poate să fie chiar mai drastic decât ce se întâmplă în realitate. Unele întâmplări își urmează cursul natural firesc și bun deși poate te-ai fi așteptat la mai rău, iar altele au loc într-un fel la care nici nu te-ai fi gândit dar constați că nu e foarte rău. Informația pe care o primeșți prin social media sau prin varii instrumente colective de informare trebuie verificată de două ori. Vei vedea oameni ce se contrazic între ei și tot ce ai de făcut este să rămâi în contact cu inima ta că să îți urmezi intuiția momentul cu moment. Ascultă-ți de cele mai sănătoase pofte de a fi bine.
 
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
 
Chiar dacă nu ai încorporat măsuri drastice în rutină ta, poate fi acum un timp potrivit să o faci. Lumea nu se va schimbă peste noapte dar se schimbă pas cu pas în mod constant și se pare că planetă noastră ne reamintește de tot ce ne rămâne de făcut pentru noi înșine când viață în afară este oprită. Tu trebuie să recunoșți adevărată putere a acestor evenimente pe care le trăim, chiar dacă te sperie sau interferează cu planuri importante ale tale. Lasă lucrurile să curgă așa cum sunt și vezi cum se așează piese din puzzle doar atunci când permiți ritmului natural să se instaleze și în ține. Fii curios să vezi toate minunile vieții din jur.
 
 
Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
 
Te poți simți obosit pentru că în tot acest timp ciudat tu ai muncit mult dar părțile constructive ale situației încep să iasă în evidență și poți să vezi deja cât de mult ai avut nevoie de aceste impulsuri ciudate ale vremurilor pe care le trăim. Ia direcția corectă, rămâi în contact cu judecată ta morală cea mai bună și nu lasă frică să îți guverneze acțiunile. Deși ai tendința să te îngrijorezi, nu aduci decât povara psihicului tău cu noi porții de stres. Nu mai ține sub control sentimente perfect normale în aceste circumstanțe. Da-ți pauză din a fi sever cu ține din toate punctele de vedere. Odihnește-te. Fizic, psihic, emoțional. Este timpul.
 
 
Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
 
Războinicul Marte se mută în Balanță și asta îți poate tulbură unele ape și gânduri mai mult decât îți place. De aceea, folosește aceste zile că să exersezi măcar acasă dacă nu există alte opțiuni, că să consumi orice energie agresivă în exces. Dar tot acum găsește clipele pentru a medita și da-ți timp să te vindeci de orice durere pe care o porți în ține. Găsește echilibrul chiar dacă asta înseamnă să treci prin varii extreme. Fii atent să nu te încarci cu ceea ce psihicul tău nu dorește să ducă. Cea mai bună cale de urmat acum este să alegi ce te face să te simți bine și să nu te implici, pe cât posibil, în noi zbateri. Ai încredere în creația Universului pentru ține.
 
 
Horoscop weekend. BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)
 
Unele planuri pot să zboare în vânt din cauza stărilor tale emoționale pe care nu le-ai prea așteptat și luat în calcul. Totuși, mintea ta trebuie să se clarifice și curețe și să capeți focus și perspectiva, reamintindu-ți de contactul pe care îl ai de obicei cu forțele superioare ce te înconjoară. Credință îți este armură cea mai puternică la acest moment și îți vei aminti că orice este posibil cât timp eșți în contact cu încrederea în divinitate. Nu te lupta cu niciun fel de viziuni religioase ale nimănui. În schimb, întărește-ți propria relație cu lumea spirituală și privește cum conjuncția dintre Jupiter și Pluto curată și regenerează întregul tău sistem de credințe. Tu ești cine ești, fără motive sau explicații. Tu posezi puterea propriei schimbări.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.