Incendiu într-o fabrică de încălțăminte din Sebiș

Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj industrial aflat în interiorul unei fabrici de încălțăminte din orașul Sebiș. 

Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. 

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul utilajului cu posibilitate de extindere la restul utilajelor din fabrică. 

Intervenția promptă a pompierilor a făcut că incendiul se fie localizat și lichidat în limitele găsite, eliminând astfel propagarea flăcărilor. 

În urma incendiului a ars utilajul industrial (care era folosit pentru a injecta spumă în timpul procesului de fabricare a încălțămintei) iar pereții din încăperea în care se afla acesta s-au degradat. 

Două persoane care se aflau în interiorul fabricii în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat în condiții de siguranță înainte ca forțele de intervenție să ajungă.

 
Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.