La 17 ani a omorât un om. Acum va sta 11 ani după gratii

Tribunalul din Arad a dat sentința în cazul unei crime care a cutremurat o localitate din județul Arad. Un băiat de 17 ani, acuzat că a omorât un bărbat de 49 de ani, a fost condamnat la 11 ani pe care îi va petrece într-un centru de detenție.

Crima a avut loc la sfârșitul lunii martie. Atunci, un echipaj de la ambulanță care a nimerit, întâmplător, la o altă adresă, a descoperit un bărbat înjunghiat. Au anunâat poliția care a stabilit că din casa victimei lipseau o tabletă și un telefon mobil. În timpul cercetărilor s-a descoperit că făptașul le luase și ânduse pe niște sume derizorii.

Cel care a comis fapta a fost descoperit după două zile, arestat preventiv și pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de omor și furt calificat. Victima lui avea 49 de ani.

Tribunanul Arad a dat sentința prin care:  „Aplică inculpatului minor măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 11 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi furt calificat. Menţine măsura arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 60 de zile începând cu data de 01.07.2020. Confiscă în vederea distrugerii cuţitul folosit de inculpat la comiterea infracţiunii. Confiscă de la inculpat sumele de 140 lei şi 75 lei, rezultate din valorificarea bunurilor sustrase de la victimă. Constată că în cauză nu s-au formulat pretenţii civile”. Hotărârea instanței arădene nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.