La un pas de tragedie. Femeie din Arad, împinsă în fața unei mașini, în trafic, de un om al străzii

 O femeie a fost la un pas de moarte după ce o altă femeie, cunoscută ca om  al străzii a împins-o în fața unei mașini care circula pe o stradă aglomerată din oraș. Asta în timp de arădeanca stătea la semafor, așteptând culoarea verde ca să poată traversaPolițiștii s-au sesizat din oficiu, după apariția imaginilor în presă.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad este abilitat sa transmită următoarele:

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Arad nu a fost depusă nicio plângere cu privire la incidentul menționat,
Polițiștii Municipiului Arad s-au sesizat din oficiu și au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecțiuni psihice, urmând a se lua față de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natura să perturbe ordinea și siguranța publică”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Update: Polițiștii Biroului de Ordine Publica au depistat femeia de 39 de ani, pe raza municipiului Arad, față de aceasta fiind luată măsura internării la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.

sursa foto: aradon.ro

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.