La volan, după ce au consumat alcool. Mai mulți șoferi, opriți din drum de polițiștii arădeni

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani, din Păliș, care conducea un autoturism în aceeași localitate.estarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,59 m.g./l. alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, , un bărbat de 49 de ani, din sat Firiteaz a condus o motocicletă pe D.J. 682/A și la kilometrul 14+580 m s-a răsturnat în șanț. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,61 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

Lucrurile nu s-au porit aici, și alți șoferii căzând în același păcat. olițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat un arădean de 41 de ani, care a condus un autoturism în municipiul Arad. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,08 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice dar acesta a refuzat, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

 

Sub influența alcoolului a mai fost depistat de polițiștii orașului Sebiș un bărbat de 46 de ani, din aceeși localitate, care conducea un autoturism în orașul Sebiș.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,90 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii orașului Nădlac au depistat un bărbat de 46 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie din Nădlac.

 Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,85 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Tot în Nădlac a fost depistat, un bărbat 53 de ani, din județul Alba, care a condus un autoturism în punctul de frontieră Nădlac pe sensul de intrare în țară și a acroșat balizele de beton.

 Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,69 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier au depista un arădean de 29 de ani, care conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției, din municipiul Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,51 m.g./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii toți cei în cauză au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.