Liberalii arădeni îşi împart voturile pentru ambii candidaţi la Congresul PNL

Delegaţii PNL Arad pentru Congresul PNL care va avea lor în 25 septembrie îşi vor împărţi voturile pentru ambii candidaţi la preşedinţia partidului – Ludovic Orban şi Florin Cîţu, voturile date deja pentru moţiunile prezentate la Arad fiind uşor în favoarea premierului.

Reprezentanţii PNL Arad au declarat, luni, pentru AGERPRES, că la nivelul organizaţiei judeţene s-a decis ca fiecare delegat să voteze pentru candidatul preferat.

Purtătorul de cuvânt al PNL Arad, Flavius Ghender, a precizat că la prezentarea celor două moţiuni în faţa liberalilor arădeni, au fost câteva voturi în plus în favoarea lui Cîţu. Astfel, moţiunea „România Liberală”, a premierului Florin Cîţu, a întruni 73 de voturi pentru, 9 împotrivă şi 3 abţineri. În schimb, moţiunea „Forţa Dreptei”, a actualului preşedinte PNL, Ludovic Orban, a întrunit 63 de voturi pentru, 15 împotrivă şi 6 abţineri.

Printre cei care îl vor susţine pe Cîţu se numără preşedintele PNL Arad, europarlamentarul Gheorghe Falcă, în timp ce Orban este susţinut de primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

La Congresul PNL vor participa 128 delegaţi din organizaţia judeţeană Arad.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.