Locurile de joacă vor fi prevăzute cu suprafețe de tartan

Pentru siguranța celor mici, Primăria Arad va amenaja cele 70 de locuri de  joacă din municipiu cu suprafețe de tartan. Investiția este o necesitate în condițiile în care cea mai mare parte a suprafețelor spațiilor de joacă este în prezent amenajată cu nisip, mărgăritar, iarbă sau există suprafețe de pământ ce prezintă denivelări, respectiv suprafețe betonate amplasate în zona de siguranță a echipamentelor de joacă. 

Amenajarea suprafețelor de joacă cu tartan va contribui la reducerea posibilităților de accidentare, la înfrumusețarea zonelor de joacă, creându-se astfel un mediu propice pentru socializare, relaxare și petrecere a timpului în aer liber.  

“Pe buget local am finalizat documentația pentru toate cele 70 de locuri de joacă din oraș. E un proiect în valoare de peste 9 milioane de lei.  Acum suntem în faza de avizare în vederea eliberării autorizației de construire. Lucrările se vor întinde pe durata a 12 luni, ceea ce înseamnă că în toamna anului viitor am putea avea mare parte din locurile de joacă amenajate cu tartan.”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Această investiție vine să completeze modernizarea spațiilor de joacă existente care au fost iluminate prin amplasarea de stâlpi și corpuri de iluminat cu LED în cadrul Proiectului „Iluminat public cu led în municipiul Arad”.

         

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.