Mii de vizitatori sunt aşteptaţi în weekendul următor la ”Parada Clătitelor” din staţiunea Moneasa

Mii de vizitatori sunt aşteptaţi weekendul următor la ediţia din acest an a „Paradei Clătitelor”, un festival care are loc de două decenii în staţiunea Moneasa şi la care participanţii sunt invitaţi să deguste acest desert preparat după zeci de reţete.

Organizatorii festivalului – Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Moneasa, au anunţat, luni, că a XXI-a ediţie a „Paradei Clătitelor” va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în 30 şi 31 iulie.

„Pe lângă prepararea şi degustarea clătitelor, în cadrul evenimentului vor avea loc şi câteva momente artistice, pe scena Teatrului de Vară din staţiune. Luminiţa Anghel, una dintre cele mai bune voci din muzica pop românească, va cânta sâmbătă. (…) Duminică, de la ora 15,00, tot la Teatrul de Vară din staţiune, va avea loc un spectacol folcloric”, au informat organizatorii.

Intrarea este liberă la toate spectacolele, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în ambele zile încă de dimineaţă pe aleea principală din staţiune, unde vor fi preparate clătite, dar vor exista standuri şi cu alte produse.

„Parada Clătitelor” este cel mai aşteptat eveniment din staţiunea Moneasa şi atrage anual mii de vizitatori din mai multe judeţe. În anii anteriori, festivalul a atras chiar şi peste 10.000 de vizitatori, fiind preparate şi consumate, cel mai mult, peste 20.000 de clătite în cele două zile de desfăşurare.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.