Parcări la întâmplare în Micălaca, în vizorul polițiștilor locali

Echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală Arad, împreună cu angajați ai RECONS, au desfășurat în cartierul Micălaca o serie de acțiuni de verificare a respectării prevederilor H.G. nr. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, ocazie cu care s-au întocmit 37 procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în sumă de 7.850 lei, respectiv s-a procedat la ridicarea a 18 mașini parcate neregulamentar.
 
În acest sens, agenții constatatori au identificat parcări ale autoturismelor ce au determinat blocarea de străzi, imposibilitatea accesului în imobile, curți, atât a autoturismelor personale cât și a mașinilor de intervenție, inclusiv a ambulanțelor, tramvaielor și autospecialelor destinate ridicării pubelelor, finalizate cu blocarea circulației pe anumite artere. Controalele s-au desfășurat zilnic, în intervalul orar 20:00-00:30, în proximitatea parcărilor de tip fast-park, pe străzile Alexandru Popescu Negură, Ilie Măduța, Dr. Cornel Radu, Splai G-ral Gheorghe Magheru, Pășunii, Zalău, Alexandru Stamatiad.
 
 DGPL Arad desfășoară frecvent astfel de verificări în cartiere, la sesizarea cetățenilor, determinate de conduita unor șoferi de a folosi locurile de parcare concesionate legal de RECONS altor persoane. Locuitorii pot opta în sensul contractării locurilor de parcare de tip fast-park oferite în acest sens.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.