Polițist din Arad, prins de colegi cu numere false la mașina neînmatriculată

Un poliţist de 20 de ani din Arad este cercetat penal şi disciplinar după ce a fost prins în trafic, chiar de colegii săi, la volanul unui autoturism neînmatriculat, care avea numere false.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a făcut public cazul joi, aproape o săptămână mai târziu, precizând că “nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism în toate cauzele instrumentate”.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Arad, agentul este din oraşul Sântana şi a fost oprit în trafic pe DN 79, de către poliţiştii din Chişineu-Criş, pe raza acestei localităţi, potrivit Agerpres.

“În urma verificărilor în bazele de date a reieşit că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţin unui alt autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, a transmis IPJ.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.