Polițiștii locali din Arad, în urmărirea unui șofer care s-a urcat băut la volan

Un echipaj al Poliției Locale din Arad care patrula în zona Piaței Arenei a observat o persoană care se deplasa greoi urcându-se la volanul unui autoturism. Și-au dat seama imediat că bărbatul se află în incapacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice, dar până să ajungă la el, acesta se urcase la volan și plecvase cu mașina. 
 
„Ca atare, echipajul a raportat dispeceratului poliției locale, pentru a se lua legătura cu Serviciul Rutier din cadrul IPJ Arad, ai cărui angajați au competența legală de a opri autovehiculele aflate în deplasare. Pentru a-i putea sprijini eficace pe colegii din cadrul Poliției Române, polițiștii locali s-au menținut în proximitatea autovehicului până când șoferul respectiv a oprit voluntar mașina pe strada Dornei. Imediat, polițiștii locali au procedat la legitimarea celui în cauză, sesizând că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-i alterată inclusiv capacitatea de a dialoga cu agenții constatatori”, transmit reărezentanții Poliției Locale Arad.
.
Patrula Serviciului Rutier sosită la fața locului a constatat, la controlul cu aparatul etilotest, că persoana respectivă avea o îmbibație alcoolică în aerul expirat ce depășea cu mult limitele legale. Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge, operație necesară reprezentanților Poliției Române pentru aplicarea măsurilor ce se impun în urma constatării infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.