Primarul i-a scos pe angajați la spații verzi

Primarul oraşului arădean Pâncota şi-a scos funcţionarii din birouri, luni, pentru a ajuta la înfrumuseţarea spaţiilor verzi din oraş, în condiţiile în care clădirea Primăriei nu a avut curent opt ore, în urma unor lucrări la reţeaua electrică.

Aproximativ 20 de funcţionari au ieşit să planteze flori şi să cureţe spaţiile verzi, ajutându-i astfel pe cei opt angajaţi ai Primăriei Pâncota care se ocupă în mod obişnuit de aceste lucrări.

Primarul Dan Pocrişer a declarat că i-a anunţat încă din weekend pe funcţionari să vină la lucru „îmbrăcaţi mai lejer”, pentru că vor ieşi în stradă să înfrumuseţeze localitatea.

„Era programată o lucrare la reţeaua de electricitate, pentru branşarea unui supermarket, astfel că în clădirea Primăriei nu am avut curent între orele 9 şi 17. M-am gândit că nu putem pierde o zi de lucru, aşa că am decis să ieşim în stradă, să ajutăm la înfrumuseţarea oraşului. A fost un ajutor important pentru cei opt angajaţi care fac asta în fiecare zi, pentru că avem multe rondouri cu flori şi parcuri în Pâncota”, a spus edilul.

Funcţionarii s-au ocupat de spaţiile verzi din oraş, dar şi de intrările în localitate, unde au făcut curăţenie, fiind prima acţiune de acest fel la care au participat în timpul programului de lucru.

Rezultatele acţiunii au fost surprinse în fotografii postate pe contul de Facebook al primarului, iar zeci de localnici au transmis felicitări pentru mobilizare.

La alegerile de duminică, Dan Pocrişer (PSD) a obţinut un nou mandat de primar cu 82,75% dintre voturile alegătorilor

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.