Prinși în flagrant la furat de catalizatoare

Doi bărbați de 29 respectiv 32 de ani, din județul Timiș și Dolj, care în noaptea de 21/22 august a.c., ar fi încercat să sustragă două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unor imobile, din localitatea Vladimirescu, din județul Arad au fost identificați de polițiști.

 

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 21/22 august a.c. bărbatul de 29 de ani, ar fi încercat să sustragă prin tăiere două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unui imobil din localitatea Vladimirescu, în timp ce bărbatul de 32 de ani, l-ar fi așteptat în mașină, asigurându-i transportul la comiterea faptei.

 

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul de 32 de ani, ar mai fi sustras în aceeași noapte, alte două catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza aceleași localități.   

 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că bărbatul de 32 de ani are permisul de conducere suspendat.

 

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate.

 

La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai  Secției  1 Poliție Rurală.

 

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.