Coloane de camioane la frontiera cu Ungaria

Coloane de camioane s-au format, astăzi, la ieşirea din ţară prin cele mai importante puncte de trecere a frontierei cu Ungaria. Țara vecină a impus restricţii de circulaţie timp de trei zile pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

La Nădlac II, pe autostrada, deşi au fost deschise şase artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, şoferii aşteaptă în coloană formată pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri.

Potrivit aplicaţiei de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se aşteaptă pentru efectuarea formalităţilor de ieşire cel puţin 180 de minute.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că aglomeraţia se înregistrează în condiţiile în care vineri, sâmbătă şi duminică nu s-a putut intra cu vehicule mai mari de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei, pe timpul zilei.

La Nădlac I, timpul de aşteptare pentru camioane este de aproximativ o oră, aici fiind deschisă o arteră pentru control. La Vărşand se aşteaptă cel puţin 100 de minute, fiind disponibile două artere.

În judeţul Bihor, la Borş I, se aşteaptă 70 de minute (trei artere de ieşire pentru traficul greu), iar la Borş II se aşteaptă 30 de minute (patru artere deschise).

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.