Program prelungit la centrul de vaccinare din Grădiște

Ca urmare a creșterii numărului de solicitări pentru imunizare, Primăria Municipiului Arad a decis ca începând de joi,  30 septembrie 2021, centrul de vaccinare amenajat în incinta Cinematografului Grădiște să își extindă programul de funcționare cu încă trei ore. Astfel acesta va fi deschis zilnic între orele 08.00 – 17.00. Imunizarea se face aici cu serurile Pfizer și Johnson.

Celelalte centre de vaccinare din municipiu funcționează după următorul program: 

Centrul de vârstnici Micălaca (str. Crinului nr.16), zilnic 16.00 – 19.00    

  (Moderna);

-Centrul de vârstnici Aradul Nou (Calea Timișorii nr.39), zilnic 08.00 – 14.00  

   (Pfizer);

Cinema Arta (str.V.  Alecsandri nr.2), zilnic 13.00 – 19.00 (Pfizer);

 Cinema Gai (str. Codrului nr.4), zilnic 14.00 – 20.00 (Pfizer);

 Sala Sport CSS (str. Predeal nr.8A), zilnic 15.00 – 18.00 (Pfizer);

 Drive-thru (parcare Real), zilnic 14.00 – 20.00 (Pfizer).

 

          Vă reamintim faptul că începând cu data de 28 septembrie, în centrele de vaccinare care administrează Pfizer sau Moderna se poate realiza imunizarea cu cea de a III-a doză, însă trebuie să fie întrunite două condiții:

  1. Două doze de vaccin administrate;
  2. Să fi trecut 180 de zile de la cea de a doua doză.

 

“Persoanele care îndeplinesc cele două condiții pot face doza a III-a direct la un centru de vaccinare, fără programare sau cu programare pe platformă. Se consideră două doze, atât pentru persoanele care au făcut doza I și doza a II-a cu unul dintre vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna sau Astra Zeneca Oxford, cât și pentru persoanele care au făcut doza I cu unul dintre cele trei vaccinuri, iar doza a II-a, în funcție de recomandările medicale, cu un alt tip de vaccin dintre cele menționate.În acest moment, persoanele vaccinate cu vaccinul Johnson&Johnson nu sunt eligibile pentru administrarea dozei de rapel (booster).”, a explicat viceprimarul Lazăr Faur.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.