Scrisoare către arădeni

Dragul meu prieten,

Îmi permit să mă adresez astfel pentru că în toată perioada trecută mi-ai arătat prietenia ta, pe care o prețuiesc și care îmi dă motive să îți scriu.

Mă consider și m-am străduit mereu să fiu un om bun, iar tu mi-ai confirmat în miile de mesaje pe care le-am primit că mă vezi așa. Iată de ce, pentru că vreau să văd orașul nostru tot mai frumos, ca pe o casă a noastră, am găsit de cuviință că dacă sunt un om bun, voi fi și un primar bun.

Înainte de toate trebuie să-ți mulțumesc că mi-ai fost alături până acum, fie prin aprecierea activității mele, fie prin sugestiile sau criticile pe care le-ai adus. Toate m-au ajutat să înțeleg ce aștepți din activitatea mea și, mai mult de-atât, să pot să o îmbunătățesc.

Foarte mulți gândesc doar că oamenii au nevoie de cineva de încredere în fruntea comunității, dar puțini sunt cei ce realizează că de fapt și acel om are nevoie de oameni.

Acesta este motivul pentru care te chem alături de mine. Te chem să construim împreună un Arad liber, sigur și frumos.

Votul tău nu este un cec în alb, ci o investiție pe care o facem amândoi în viitorul copiilor noștri și implicit al Aradului de mâine.

Vino să facem pasul acesta împreună spre viitorul orașului nostru și sunt convins că nici tu și nici eu nu vom fi dezamăgiți.

Optimist cum m-ai cunoscut până acum și cum voi rămâne, pot să spun sincer: cu Dumnezeu înainte! Doamne ajută!

#pentruarădeni

#pentruARAD

                                                                                    Primar

                                                                              Călin Bibarț

Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.