Spărgători de mașini, prinși după mai multe lovituri, în Arad

Au fost identificați de polițiștii Secției 1 Vlaicu 3 tineri de 17, 25 și 28 de ani, din municipiul Arad, bănuiți de comiterea mai multor furturi din autoturisme parcate pe raza municipiului, în această săptămână.

 Din cercetări a reieșit că cei trei arădeni ar fi sustras în noaptea de 27/28 aprilie a.c., un laptop dintr-un autoturism lăsat neasigurat pe strada Poetului. Totodată doi dintre aceștia, respective tânărul de 17 ani împreună cu cel de 28 de ani ar mai fi sustras în noaptea de 26/27 aprilie a.c., șapte truse cu unelte atât electrice cât și mecanice dintr-un autoturism parcat și asigurat pe strada Cocorilor.

De asemenea bărbatul de 28 de ani ar mai fi sustras în noaptea de 27/28 aprilie a.c., dintr-o autoutilitară parcată pe strada Constantin Brâncoveanu o navigație GPS, iar dintr-o remorcă parcată pe strada Ilarion Felea, mai multe unelte mecanice și electrice.

La data de 28 aprilie a.c., bărbatul de 28 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive, ceilalți doi tineri fiind cerceteți în stare de liberate într-un dosar penal pentru furt calificat.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90 % și restituit părților vătămate.

Polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii stări infracționale, stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.