Spații verzi puse în pericol de șoferii leneși

Șoferii care nu doar că își parchează mașinile pe spațiile verzi dar mai își și croiesc scurtături peste gazon spre blocurile în care stau au distrus o parte dintr-o zonă verde a cartierului Micalaca. 

 
Polițiștii locali fac un apel la  la cetățeni să ia în considerare necesitatea unui efort comun pentru a îmbunătăți calitatea zonelor de recreere și de tranzit din oraș.
 
Un exemplu mai puțin fericit al modului în care pot evolua astfel de investiții îl reprezintă covorul de gazon din zona Micalaca 300, unde unii dintre concetățenii noștri care își parchează automobilele în zonă au început să traverseze pedestru spațiul respectiv chiar înainte de a se finaliza aplicarea tuturor rulourilor. Drept urmare, a fost nevoie de amplasarea a câtorva zeci de metri de garduri ale poliției locale care să facă imposibilă scurtarea traseelor de acces către blocurile de locuințe și spațiile comerciale prin gazonul proaspăt.
 
Primăria ia în considerare posibilitatea ca astfel de măsuri de protecție temporară a zonelor verzi nou înființate ori reamenajate să reprezinte o regulă, extinzând utilizarea logisticii de delimitare din dotarea poliției locale și în alte zone decât carosabilul și trotuarele municipiului.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.